Vilkår for betalingsaftale med Betalingsservice

Accept og vilkår
Denne betalingsaftale træder i kraft ved aktiv markering af ”Jeg accepterer betalingsaftale” på betalingsformularen. Dermed tilkendegiver du accept af betingelserne udspecificeret i dette dokument, gældende mellem EWII A/S, CVR-nr. 28297947 og EWII Bredbånd A/S, CVR-nr. 39174111, Kokbjerg 30, 6000 Kolding og dig.

For aftaler om automatisk betaling med Betalingsservice gælder disse vilkår i tillæg til EWII og TREFORs generelle abonnements-, leverings- og tilslutningsvilkår. Ved modstrid mellem vilkårene går disse særskilte vilkår for Betalingsservice forud. Derudover gælder de vilkår fra Nets A/S, som du har accepteret for brugen af Betalingsservice.

Værd at vide
Du kan tilmelde din regning til Betalingsservice enten i din bank, i netbank, når du betaler dit girokort eller ved at ringe til kundeservice på 70 55 55 55. Der er et gebyr på 5,75 kr. pr. regning.

Ved tilmelding til Betalingsservice, er det en god idé at have din seneste regning ved hånden, så du har alle de informationer du skal bruge. For at tilmelde Betalingsservice, skal du bruge vores Nets-nummer og debitorgruppenummer, som du ligeledes finde på din regning. 

Betaling sker automatisk på regningens forfaldsdato. Omkring den 22. i hver måned er din regning tilgængelig i selvbetjeningen. Du modtager ikke en kopi af regningen på mail, da vi vil beskytte dine data bedst muligt. Når du er tilmeldt Betalingsservice er regningen blot til information og skal ikke behandles.
 
Køber du flere produkter hos EWII/TREFOR, er det nødvendigt at tilmelde flere installationsnumre til Betalingsservice. Du skal foretage en tilmelding for hvert produkt, du ønsker at betale med denne løsning. Det fremgår af din profil i selvbetjeningen, hvor mange installationsnumre du har, og hvilken betalingsmetode de er tilmeldt.

Du kan til enhver tid ændre dine betalingsmetoder i selvbetjeningen og framelde dig Betalingsservice i din bank eller netbank.

Ændring i betalingsgebyr
Som kunde hos EWII har du haft den fordel, at du kunne betale gebyrfrit med Betalingsservice, fordi EWII som en service har betalt gebyret for dig. Pr. 1. juni 2019 ændrer det sig, men du kan fortsat opnå gebyrfrihed på dine betalinger ved at tilmelde dig vores gratis betalingsmuligheder:

- MobilePay
- Automatisk kortbetaling

Ved at tilmelde dig MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling, sparer du dit gebyr for Betalingsservice på 5,75 kr. pr. regning.

Tilbageførsel
Gældende regler for tilbageførsel af betalinger er specificeret af Finansrådet her.
Fortrolig- og sikkerhed
Oplysningerne, du indtaster i forbindelse med tilmelding til Betalingsservice, vil udelukkende blive gemt af Nets A/S, der er udbyder af tjenesten.

EWII og Nets A/S udveksler udelukkende oplysninger om dit kundenummer, et unikt betalings-id, det beløb der skal betales, og om beløbet er blevet betalt.

Ændringer
Hvis du ønsker at afvise din betaling af en regning med Betalingsservice, kan afvisningen ske ved henvendelse til din bank eller ved at kontakte kundeservice på 70 55 55 55. Afvisningen skal ske senest den 7. i betalingsmåneden. 

Hvis betalingen allerede er gennemført, vil det overførte beløb blive tilbageført til din konto. Oplysninger om tilbageførsel vil fremgå i selvbetjeningen i løbet af et par dage. En betaling kan kun afvises eller tilbageføres i sin helhed.

Afvisningen eller tilbageførsel gælder kun den konkrete betaling og således ikke for fremtidige betalinger i henhold til betalingsaftalen. Ønsker du at standse fremtidige betalinger generelt, kan du afmelde din betalingsaftale i din netbank eller ved at kontakte kundeservice på 70 55 55 55.

Hvis din regning er tilmeldt Betalingsservice, og den automatiske betaling af en eller anden grund ikke kan gennemføres, er EWII berettiget til at sende dig en rykker. Rykkeren vil blive sendt til selvbetjeningen, og du vil modtage en notifikation via e-mail, når den er sendt. 

Hverken afvisning af en enkelt betaling eller afmelding af alle fremtidige betalinger anses for en opsigelse af dit/dine leveringsaftaler med EWII/TREFOR. Disse leveringsaftaler skal opsiges i henhold til bestemmelserne i den enkelte aftale.

EWII forbeholder sig retten til at kunne ændre i vilkår og betingelser for betalingsaftale med Betalingsservice ved at opdatere denne side. Du vil modtage varsel herom i selvbetjeningen.

Persondata
EWII A/S behandler de indtastede personoplysninger med henblik på at gennemføre betalingstransaktionen. Retsgrundlaget for behandlingen findes i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. CPR-nummer slettes efter oprettelse af betalingsaftalen, hvor øvrige oplysninger om transaktionen opbevares i henhold til gældende bogføringsregler. EWII A/S benytter FarPay A/S som leverandør af den elektroniske betalingsløsning. FarPay A/S er således databehandler for EWII A/S. Der er indgået en databehandleraftale, som sikrer, at oplysningerne behandles sikkert, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Oplysningerne videregives til Nets A/S, der foretager en selvstændig behandling af oplysninger. Nets A/S er selvstændig dataansvarlig for deres respektive behandlinger. For øvrige oplysninger omkring EWII A/S’ behandling af dine personoplysninger henvises til EWIIs privatlivspolitik på ewii.dk/persondatapolitik