Betingelser:
Jeg giver samtykke til, at selskaber i EWII Koncernen* må dele mine kundeoplysninger (herunder produktvalg og forbrug) med hinanden. Selskaberne må kontakte mig hver for sig, på hinandens vegne eller i fællesskab pr. e-mail.
Jeg får nyheder, information og konkurrencer fra EWII Koncernen, samt gode tilbud på el, energirådgivning samt bredbåndsprodukter. Jeg kan forvente at modtage 4 velkomstmails med rådgivende indhold og gode råd. Herefter kan jeg forvente at modtage 1-3 mails om måneden.
Jeg kan til hver en tid let og gebyrfrit tilbagekalde samtykket i den enkelte mail.
*EWII A/S, EWII Bredbånd A/S, TREFOR Varme A/S, TREFOR Vand A/S, EWII Energi A/S, EWII Teknik A/S, EWII Production A/S, EWII Fibernet A/S, EWII Varmepumper A/S.

Persondata:
Jeg samtykker til, at ovennævnte selskaber i EWII-koncernen må behandle mine personoplysninger, herunder navn og kontaktinformation, med henblik på fremsendelse af nyhedsbreve, tilbud mv.
 
Vi bruger også sociale mediers løsninger til at brande og markedsføre vores produkter. I den forbindelse sender vi en hashet e-mailadresse til det pågældende sociale medie, som vi har fået fra dig i andre sammenhænge, som vil præsentere dig og andre for sponserede links i feedet på deres platform.
 
I henhold til gældende persondatalovgivning skal EWII A/S endvidere give følgende oplysninger:
  • EWII A/S er dataansvarlig og kan kontaktes på telefon 7050 5050.
  • Behandlingsformålet er administration og fremsendelse af nyhedsmails, tilbud mv., og behandlingen sker på baggrund af indhentet samtykke.
  • Ved eventuel framelding af nyhedsmails opbevarer vi dit samtykke i 2 år af dokumentationsgrunde, hvorefter det slettes.
  • Personoplysningerne vil blive opbevaret fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. EWII A/S kan dog ved nærmere instruks overlade dele af behandlingen til databehandlere.
  • Du har som registreret ret til indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig, samt ret til berigtigelse af forkerte eller ikke-fyldestgørende oplysninger.
  • Du kan til en hver tid gøre indsigelse mod behandlingen, samt anmode om udlevering af de oplyste personoplysninger.
  • Klage over EWII A/S’ behandling af persondata kan rettes til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, telefon: 33193200 eller via mail: dt@datatilsynet.dk.