Vilkår for automatisk kortbetaling 

Accept og vilkår
Denne betalingsaftale træder i kraft ved aktiv markering af ”Jeg accepterer betalingsaftale” på betalingsformularen. Dermed tilkendegiver du accept af betingelserne udspecificeret i dette dokument, gældende mellem EWII A/S, CVR-nr. 28297947 og EWII Bredbånd A/S, CVR-nr. 37174111, Kokbjerg 30, 6000 Kolding og dig.

For aftaler om automatisk kortbetaling gælder disse vilkår i tillæg til EWII og TREFORs generelle abonnements-, leverings- og tilslutningsvilkår. Ved modstrid mellem vilkårene går disse særskilte vilkår for automatisk kortbetaling forud. Derudover gælder de vilkår, som du har accepteret fra din kortudsteder.

Værd at vide
Du tilmelder dig automatisk kortbetaling i selvbetjeningen. Automatisk kortbetaling er på nuværende tidspunkt en gebyrfri betalingsløsning.

Tilmelding til automatisk kortbetaling træder straks i kraft. Hvis du ved tilmelding er tilmeldt en anden betalingsaftale afmeldes denne automatisk. Sker tilmelding efter modtagelse af en regning, vil tidligere betalingsmetode gælde indtil næste regning. Du bedes derfor være opmærksom på, om du har en ubetalt regning, som skal betales inden din tilmelding til automatisk kortbetaling træder i kraft. Ved tilmelding til automatisk kortbetaling, vil du modtage en bekræftelse på e-mail.

Betaling sker automatisk via dit tilmeldte betalingskort på regningens forfaldsdato. Du vil hver måned modtage en notifikation om automatisk træk med angivelse af beløb og betalingsdato. 
 
Omkring den 22. i hver måned er din regning tilgængelig i selvbetjeningen. Du modtager ikke en kopi af regningen på mail, da vi vil beskytte dine data bedst muligt. Når du er tilmeldt automatisk kortbetaling er regningen blot til information og skal ikke behandles.

Køber du flere produkter hos EWII/TREFOR, er det nødvendigt at tilmelde flere installationsnumre til automatisk kortbetaling. Du skal foretage en tilmelding for hvert produkt, du ønsker at betale med denne løsning. Det fremgår af din profil i selvbetjeningen, hvor mange installationsnumre du har og hvilken betalingsmetode de er tilmeldt.
 
Tilbageførsel
Gældende regler for tilbageførsel af betalinger er specificeret af Finansrådet her.
 
Fortrolig- og sikkerhed
Ved tilmelding til automatisk kortbetaling registrerer og opbevarer en tredjepart godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (PCI DSS – Payment Card Industry Data Security Standard) de nødvendige betalingskort-oplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort på vegne af EWII.

Kortindløser krypterer alle kortoplysninger i en såkaldt SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse kortnumre eller andre informationer, mens betalingen gennemføres.

Ændringer
Hvis du ønsker at afvise din betaling eller framelde dig automatisk kortbetaling, kan dette ske ved henvendelse til kundeservice på 70 55 55 55. Dette skal ske senest to hverdage inden betalingsfristen for at få virkning inden betalingsfristen. 

Det er dit ansvar at sikre, at det tilmeldte betalingskort er gyldigt, og at betalingskort-oplysningerne på selvbetjeningen opdateres ved udløb, spærring, bortkomst eller lignende. 

Hvis din regning er tilmeldt automatisk kortbetaling, og den automatiske kortbetaling af en eller anden grund ikke kan gennemføres, er EWII berettiget til at sende dig en rykker. Rykkeren vil blive sendt til selvbetjeningen, og du vil modtage en notifikation via e-mail, når den er sendt. 

Du kan til enhver tid ændre dine betalingskort-oplysninger og ændre din valgte betalingsmetode i selvbetjeningen.
 
Hverken afvisning af en enkelt betaling eller afmelding af alle fremtidige betalinger anses for en opsigelse af dit/dine leveringsaftaler med EWII/TREFOR. Disse leveringsaftaler skal opsiges i henhold til bestemmelserne i den enkelte aftale.
 
EWII forbeholder sig retten til at kunne ændre i vilkår og betingelser for automatisk kortbetaling ved at opdatere denne side. Du vil modtage varsel herom i selvbetjeningen.

Persondata
EWII A/S behandler de indtastede personoplysninger med henblik på at gennemføre betalingstransaktionen. Retsgrundlaget for behandlingen findes i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. CPR-nummer slettes efter oprettelse af betalingsaftalen, hvor øvrige oplysninger om transaktionen opbevares i henhold til gældende bogføringsregler. EWII A/S benytter FarPay A/S som leverandør af den elektroniske betalingsløsning. FarPay A/S er således databehandler for EWII A/S. Der er indgået en databehandleraftale, som sikrer, at oplysningerne behandles sikkert, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Oplysningerne videregives til kortindløser, der foretager en selvstændig behandling af oplysninger. Kortindløser er selvstændig dataansvarlig for deres respektive behandlinger. For øvrige oplysninger omkring EWII A/S’ behandling af dine personoplysninger henvises til EWIIs privatlivspolitik på ewii.dk/persondatapolitik