Vilkår for betalingsaftale med MobilePay

Accept og vilkår
Denne betalingsaftale træder i kraft ved aktiv markering af ”Jeg accepterer betalingsaftale” på betalingsformularen. Dermed tilkendegiver du accept af betingelserne udspecificeret i dette dokument, gældende mellem EWII A/S, CVR-nr. 28297947 og EWII Bredbånd A/S, CVR-nr. 39174111, Kokbjerg 30, 6000 Kolding og dig.

For aftaler om MobilePay betalingsaftale gælder følgende vilkår i tillæg til EWII og TREFORs generelle abonnements-, leverings- og tilslutningsvilkår. Ved modstrid mellem vilkårene går disse særskilte vilkår for MobilePay forud. Derudover gælder de vilkår fra MobilePay Denmark A/S, som du har accepteret for anvendelsen af MobilePay.

Værd at vide
Du tilmelder dig MobilePay betalingsaftale i Selvbetjeningen under ”Min profil/Mine oplysninger”. Det er en forudsætning, at du har downloadet MobilePay appen og registreret dig som bruger. Det er på nuværende tidspunkt gebyrfrit at betale med MobilePay.
 
Tilmelding til MobilePay betalingsaftale træder straks i kraft. Hvis du ved tilmelding er tilmeldt en anden betalingsaftale afmeldes denne automatisk. Sker tilmelding efter modtagelse af en faktura, vil tidligere betalingsmetode gælde indtil næste faktura. Du skal derfor være opmærksom på, om du har en ubetalt faktura, som skal betales inden din tilmelding til MobilePay betalingsaftale, træder i kraft. Ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale, vil du modtage en bekræftelse på e-mail.

Betaling sker automatisk via MobilePay på fakturaens forfaldsdato. Du vil hver måned modtage en notifikation om automatisk træk med angivelse af beløb og betalingsdato. Du får også en notifikation med beløbet i MobilePay appen, dagen før betaling sker, medmindre du har slået dette fra generelt i appen eller specifikt for EWII. I appen har du overblik over nuværende og kommende betalinger, og du kan skifte mellem dine tilmeldte betalingskort. 
 
Omkring den 22. i hver måned er din faktura tilgængelig i Selvbetjeningen. Du modtager ikke en kopi af fakturaen på mail, da vi vil beskytte dine data bedst muligt. Når du er tilmeldt MobilePay betalingsaftale er fakturaen blot til information og skal ikke behandles.
 
Køber du flere produkter hos EWII/TREFOR, er det nødvendigt at tilmelde flere installationsnumre til MobilePay betalingsaftale. Du skal foretage en tilmelding for hvert produkt, du ønsker at betale med denne løsning. Det fremgår af ’Min profil’ i Selvbetjeningen, hvor mange installationsnumre du har og hvilken betalingsmetode de er tilmeldt.
 
Du kan til enhver tid ændre dine kortoplysninger og framelde dig MobilePay i Selvbetjeningen eller i appen. Du skal være opmærksom på, at du i MobilePay appen kan være nødt til at hæve din beløbsgrænse, hvis dine fakturaer er på store beløb. Hvis ikke du gør dette, vil din faktura ikke blive betalt.
 
Tilbageførsel
Gældende regler for tilbageførsel af betalinger er specificeret af Finansrådet her.
 
Fortrolig- og sikkerhed
Oplysningerne, du indtaster i MobilePay appen, vil udelukkende blive gemt af MobilePay Denmark A/S, der er udbyder af tjenesten.
EWII og MobilePay udveksler udelukkende oplysninger om dit kundenummer, et unikt betalings-id, det beløb der skal betales, og om beløbet er blevet betalt.
Ændringer
Du kan afvise din månedlige betaling i MobilePay appen indtil betalingen er gennemført. Afvisningen skal ske senest dagen inden betalingsfristen. Du skal fortsat betale fakturaen på anden vis, medmindre du gør indsigelse med fakturaen overfor EWII.

Du kan også helt afmelde fremtidige betalinger af dine fakturaer i MobilePay appen. Du modtager så automatisk din faktura med post fremover inkl. et gebyr på kr. 49,- hvis du ikke vælger en anden betalingsløsning. 

Det er dit ansvar at sikre, at det tilmeldte betalingskort er gyldigt, og at betalingskort-oplysningerne opdateres ved udløb, spærring, bortkomst eller lignende. MobilePay vil, gennem MobilePay appen, anmode dig om at opdatere dine kortoplysninger, hvis dit kreditkort udløber eller bliver udskiftet.

Hvis din faktura er tilmeldt MobilePay betalingsaftale, og den automatiske betaling af en eller anden grund ikke kan gennemføres, er EWII berettiget til at sende dig en rykker. Rykkeren vil blive sendt til Selvbetjeningen, og du vil modtage en notifikation via e-mail, når den er sendt. 

Hverken afvisning af en enkelt betaling eller afmelding af alle fremtidige betalinger anses for en opsigelse af dit/dine leveringsaftaler med EWII/TREFOR. Disse leveringsaftaler skal opsiges i henhold bestemmelserne i den enkelte aftale.

EWII forbeholder sig retten til at kunne ændre i vilkår og betingelser for betalingsaftale med MobilePay ved at opdatere denne side. Du vil modtage varsel herom i Selvbetjeningen.

Persondata
EWII A/S behandler de indtastede personoplysninger med henblik på at gennemføre betalingstransaktionen. Retsgrundlaget for behandlingen findes i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. CPR-nummer slettes efter oprettelse af betalingsaftalen, hvor øvrige oplysninger om transaktionen opbevares i henhold til gældende bogføringsregler. EWII A/S benytter FarPay A/S som leverandør af den elektroniske betalingsløsning. FarPay A/S er således databehandler for EWII A/S. Der er indgået en databehandleraftale, som sikrer, at oplysningerne behandles sikkert, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Oplysningerne videregives til MobilePay Denmark A/S, der foretager en selvstændig behandling af oplysninger. MobilePay Denmark A/S er selvstændig dataansvarlig for deres respektive behandlinger. For øvrige oplysninger omkring EWII A/S’ behandling af dine personoplysninger henvises til EWIIs privatlivspolitik på ewii.dk/persondatapolitik